Nieuws

Search

Logo

Banner wordt lid

Kunstcircuit Sociaal domein en Kunstcircuit Onderwijs zijn druk bezig met het project ‘Binnenkunst – Buitenkunst’, waarbinnen verbindingen worden gelegd tussen bewoners uit de wijk, het onderwijs en de verhalen die leven in de wijk. Binnen dit project wordt toegewerkt naar een voorstelling in Speeltuin de Zandweerd, gespeeld door en voor bewoners uit de wijk.

De afgelopen maanden zijn we met DumDum, een echte jaren 70 camper, door de wijk getrokken, om samen met Stichting De Tijdmachine verhalen op te halen over de wijk. Deze verhalen vormen de rode draad in de voorstelling die, samen met Luisella, gemaakt zal worden.

Voor deze voorstelling zijn wij op zoek naar nog meer verhalen, mensen die hun verhaal willen delen en mensen die een rol willen spelen in de voorstelling.
Heb jij tijd en zin om in september 2022 mee te spelen in een kleinschalige voorstelling?
Én heb jij tijd om een keer of 5 te repeteren en scenes te maken met de verhalen over de Zandweerd? Dan zijn we op zoek naar jou!

*Theaterervaring is geen vereiste, enthousiasme om iets moois neer te zetten wel!

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 30 september, in de middag bij speeltuin de Zandweerd.
We werken daarbij nauw samen met basisschool Adwaita.

Geen zin om mee te spelen? Maar heb jij nog wel interessante verhalen over de Zandweerd die zeker niet mogen worden vergeten? Deel ze vooral? Denk hierbij aan de branden, de Oude IJsbaan, winkels van weleer of types die de wijk kleurrijk maken.
Stuur ze in zodat we er mee aan de slag kunnen gaan! Wil jij je aanmelden of je verhaal delen?

Neem dan contact op met Lennard Gols van Kunstcircuit Deventer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmeldingen en verhalen kunnen tot 20 juni worden aangeleverd.


Met z’n allen brengen we de verhalen van de Zandweerd weer tot leven!