Plantweerd

Search

Logo

Banner wordt lid

Op dit moment hebben we een team van 14 enthousiaste vrijwilligers, waarvan 10 vrouwen en 4 mannen.

Op een aantal plaatsen langs het pad zijn vlechtwerken gemaakt van wilgentakken. De takken en paaltjes zijn geleverd door Het Groen Bedrijf en bewoners.

Door sponsoring van de Lidl ( 250 euro) en WIJ Deventer (150 euro) zijn er twee stevige pergola’s geplaatst waar we klimplanten tegenaan laten groeien.

NL Doet heeft een bijdrage geleverd van 274 euro, zodat we naamborden konden maken voor de thema’s en bomen in de tuin. De themaborden zijn geplaatst en de bordjes voor de bomen zijn in de maak.

Op 24 september a.s. doen we mee met burendag. Er zijn 880 bollen besteld , die we samen met de kinderen van de Wilkeshuisschool in de grond zetten.

Dit jaar is ook begonnen met een nieuwe geurtuin te realiseren, de geurtuin die er voorheen stond is door omstandigheden verdwenen.

We krijgen veel positieve reactie van de mensen die door de tuin lopen. Dat ze er zo van genieten. Er was zelfs een vrouw, die een bosje bloemen kwam brengen voor ons harde werken in de tuin.

We hopen met onze vrijwilligers nog heel lang samen te werken en de ideeën die naar voren komen onderling te bespreken en ook te kunnen realiseren.

Regelmatig praten we u bij over de tuin in de Ruysdaelstraat die we als vereniging met vrijwilligers hebben weten te realiseren.